Tuesday, 27 December 2011

.balik kampung ! xD

ASSALAMUALAIKUM ! hikhok ! hikhok ! :D
.tibe-tibe mood aku nak menaip and update blog ni meningkat dengan mendadak ! HAHA :D aku just taip kat dalam Microsoft Word dulu. pastu 9ti aku copy paste jep lah bende alah ni masuk dalam blog.  okay tak?.  okay ! aku sekarang tengah sakit perut ! aduhh ! bukan sebab nak berak weih ! tp sebab aku dalam kereta sekarang nihh and jalan at area sini bengkang bengkok . huh ! amat tidak menyenangkan doe ! ape bole buat. aku sekarang ontheway nak balik kampong. haha :D happy gegile aku beb ! banyak tujuan aku ke kampong sebenarnye ^_^ suke suke suke ! okay lah ~ aku nak stop at sini jep lah.tak tahan sangat dengan jalan ni. nak muntah pun ade ~ haiyaa XD memeningkan woo~ papay for now ! =)

.okay ! kat bawah ni ialah date and waktu berapa aku menaip. Sebab aku belom post dalam blog lagi lahh~ HAHA =)

*7 december 2011*
*11:41 PM*

budak kepala hitam

Tuesday, 20 December 2011

.gay ohh gay !

.BOOM ! BOOM ! BOOM !
.hallo hallo semua =) seperti biase didahulukan dengan bismillahirohmanirrohim dan juga assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. (amboih ! macam ustazah pulak aku kan?.HAHA ) okay ! aku nak share pandangan aku sikit la mengenai ''PASANGAN GAY'' ! topik hot beb ! bagi aku hot lah weih~

.ape diorang takde rasa malu ke haa?.ape?.korang bangge a eah?.yang korang tu gay?. astargfirullah al'azim. mengucaplah korang nih. maksod aku korang tu ialah golongan gay lah. faham?.HAHA :D bukan aku nak tunjuk yang aku nih alim tapi beb ! gay?.hishhhh ! ape korang dapat haa?.dengan hubungan sejenis korang tu. HAIYA~ XD sangat teruk woo~ HAHA =) bukan aku nak cakap pasal gay jep, tapi lesbian pun same - -'  2 x 5 jugak lahh.
2 x 5 = 10 ,kan?.kan?.kan?. (belajar subjek math sekejap) ! ape korang best ea?. jalinkan hubungan sejenis tu?. ohh ! sesungguhnya aku tidak mengerti :p

,aku punyelah rajin pergi search dekat internet korang tahu??. HAHA =) rajin tak?. rajin tak?.
.aku jumpa ini ! 

==> Pelajar Malaysia Tajaan PETRONAS Kahwin Kaum Sejenis (Gay) di Dublin <==



.bodoh tak bodoh kan?. --' kau takde citerase yang lebih elok ke haa ARIFF ALFIAN ?
.okay ! bukan nak mengata cuma nak share sahaja yaa =)
.now ! masa untuk tidur. time aku taip semua nihh pada ::
 jam => 2 : 08 AM 
date => 20/ 12 / 2011


.AMARAN ! no gays or lesbian in your life ! PEACE YOO =)

budak kepala hitam

Saturday, 17 December 2011

.hampa yang buat nih takda akai ka??.

.okay ! tajuk aku kali ni adalah seperti diatas =) HAHA,aku lupe na bagi salam dulu. hai hai~ ASSALAMUALAIKUM semua pembaca di blog aku. alahai~ macam ramai sangat orang yang follow blog aku nih. ape yang takde akai ni?.siapa yang takde akai ni?.haaaa~ jeng jeng jeng.korang taka lah siapa. ehee ^,^ cepat cepat. teka lah cepat. tik tok tik tok~ tettttt ! ! ! masa anda telah pun tamat.HAHA :D korang jangan dok layan sangat mood aku ni. mereng ja lebih :) 
.okay ! DIAM ! back to our topic. *cewahhh~ speaking lah konon =) * hehe, aku sebenarnye hairan dengan budak muda zaman sekarang *aku pun budak muda zaman sekarang jugak * sesetengah jep lah.asal haa weih?.korang takde otak ea?.nak fikir itu semua?.dok toreh toreh tangan tu buat apa?.hampa tak rasa sakit ka?.*amboih amboih ! loghrat utara pulak aku ni.HAHA :D abaikan yang lograt aku itu. entah betul entah tidak aku eja  pun tatao lah.haizzzz =,=' okay okay ! balik semula apa aku na cerita ni.kes toreh toreh tangan.aduyai~ ape kejadah nye lah korang na buat-buat gitu?.ta sakit ke?.
.itu menunjuk kan yang korang ni serupa dengan orang ang takde akai untuk berfikir. dah elok elok tangan korang cantik,lembut putih gebu berseri-seri,nak pi toreh toreh tu apasal?.kan dah hodoh tangan tu. berparut sana,berparot sini. dah lah toreh tangan tu sampai berdarag-darah. korang sebenarnye toreh ape ha?.kat tangan korang tu?.nama bf ea?.ke korang ni ade tekanan perasaan?.kalau ye pun ade tekanan perasaan kenape mesti kene toreh kat tangan?.luahkan perasaan disitu?.WOW ! amat dasyat sekali cara anda meluahkan perasaan. actually salah lah, korang tak sepatot nye buat cam gitu. toreh toreh kat tangan ni boleh meninggalkan parot. parot tu boleh diumpamakan seperti tatu tahu ta?.kan tatu tidak dibenarkan dalam islam =) okay ! hukum nya HARAM ! ingat sampai bila-bila.save dalam kepala otak korang tu yaa :) 

.pape hal pun korang cuba lah tengok photo-photo ini semua =)



.AMARAN ! JANGAN MELAKUKAN AKSI SEBEGINI ! 


budak kepala hitam