Thursday, 19 January 2012

.Tinggal kenangan :'(

.ASSALAMUALAIKUM aku dahulukan.
.okay ! mood aku actually tak baik. semuanye tinggal kenangan. sesuai dengan tajuk post kali ni. huh ! geram weih ! ape? ! kau ingat aku ni tinggul kayu ape ha??. ikot suke hati bapak tiri laki mak kau jep kan?. time kau bosan, kau cari aku. time kau happy go lucky, zupp ~ ! kau terus lesap. hilang kabar berita. terus lupa aku sume bagai ! weih ! mane tak panas hati weih. sesuke hati kau jep. aku pun ade perasaan. bukan patung ! 

.2 tahun beb ! bukan senang nak kekal kan relationship cam gitu tapi nak buat camne kan. nasib! sikap kau sendiri yang membuatkan aku rase pilihan aku kali ni tepat. aku dengan cara aku, kau dengan cara kau. kembali kepada 2 tahun lepas. aku tak kenal kau, kau tak kenal aku. kan lebih elok?. -,-' kalau aku boleh buang segala memori tentang kau dah lama aku buat. kalau boleh aku bakar semua gelagat kau, celotah kau, perangai kau, suara kau. dah lame aku buat ! 

.mulai hari tu,aku dah taknak contact kau lagi. mulai sekarang jugak aku dan kau dah takde ape-ape lagi hubungan ! kau faham?. ape pun nak jadi, jadi lah. kesah pulak aku =.=' kbye!.
budak kepala hitam

No comments:

Post a Comment