Wednesday, 15 February 2012

.BAHAGIA =)


.okay ! assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh =) 

.happy sangat sekarang nih. HAHA tatao kenapa. aku just nak cerita yang raya cina haritu abang kesayangan aku datang. weehhiiiiii ~ seronok lah jugak. kalau korang nak tengok muka abang aku tu nanti aku tunjuk tao. jangan risau, mesti tunjuk punye lah. abang aku datang dengan kawan-kawan dia. okay lah. kawan-kawan dia semua nya baik ! hehe ^_^ tapi sebenarnye abang aku tu ade tujuan lain. tujuan pertame dia bukan nak jengok aku kat sini tapi nak jengok girlfriend dia kat sini. haiyoo~ ape punye abang pun tatau lah. haha =) tapi serius lah aku tengok abang aku tu dengan awek dia. jeles aku tao ! 
.dan disebabkan abang aku jugak lah aku ponteng kerje sebab kiteorang nak pergi jalan-jalan. lalalala ~ >_< seorang abang yang kureng bertanggungjawab sikit. HAHA :D ade ke patut dia suruh aku tipu bos aku cakap aku nih sakit perut. so, ta boleh datang kerje. adussss ! tapi aku pun ikut saje lah idea dia tu tapi last-last memang betul-betul aku sakit perut. masalah-masalah --' 


.ha ! inilah geng abang aku tu. okay ! tiga-tiga baik :) start dari kiri korang yang menghadap laptop tu, namanye hafiz, kemudian mazlan dan kanan korang ialah zul :) 

.hehe :D gambar dia dengan awek dia.

.yang ini aku =) ehee, dengan zul.
.okay ! stop sini jep lah. AHHA :D nanti aku post lagi yee. tata ^_^ wassalam.


budak kepala hitam

No comments:

Post a Comment